Monday, September 03, 2007

Ada

Ya Ya. Ada Lagi. Hidup Lagi. Bernafas ...

Tapi. Tak tau nak tulis apa. hahahahaha ...

19 comments:

Pa'chik said...

dah seminggu lebih.. yang tu je?

izinni said...

hahahahhaha

aku tunggu ada berita baik ... ada yang nak NJJ ke ... mesti aku tulis panjang lebar. hahahaha

ko rindu aku ekkkk???

Pa'chik said...

haha.. enjeyjey...
cerita la pasal seminggu neh...

izinni said...

nantilah .. esok insyaAllah. anak2 cuti UPSR .. kecoh sikit kat umah. malas nak ngadap komputer .. depa suka skodeng. hehehhee

Achik_Sufi said...

salam...
moga panjang umur...

p/s:ke nak kene bace yasin nie...

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

alhamdulillah... tapi pendek sgt...huhuhu... tak puas nak tau citer terbaru...

akirasuri said...

pokcik rindu kat kak has!!
wakakaka :D

erk!
kenet-kenet cuti seminggu ek..?

kingbinjai said...

ha ha ha hampeh

achik said...

haha.. makin pendek..

lama tak 'meleleh air liur' tgk gambar makanan kat sini.. hehe ;p

mudin001 said...

alhamdulillah... :)

Azhar Ahmad said...

Syukur, masih sihat rupanya.....

khairyn said...

sapa??? sapa tak mau NJJ ni? huhuhu

dah idup. bernafas. dah bernafas, dok makan jer kejanya. Best ke makan besar kat umah Za?

nyway. got news. ko rasa ko nak marah aku tak??? hahaha

13may said...

syukur... :)

Si B*ntang said...

kak has. begitu seronok bersama tentera2.hoho!

kemat said...

saya pun sedang berehat..jalan2 melancong ke blog kengkawan jer....

blackpurple @ jowopinter said...

Ini entri yang paling bermutu di blog yang saya singgah petang ini....!

acciacca2ra said...

salam izinni,
apa khabar? dah start kerja ke?

Sunan_Jati said...

buat per???
hapdet...pls!!!

Mak Su said...

kiter pun ada, kiter pun ada