Tuesday, October 13, 2009

Gambar-gambar yang belum pernah ditayang ...


Puasa tahun lepas. Nisaa' solat dengan jemaah lelaki sebab dia kata dia boy bukan girl.

Masa ni semuanya kecuali Zinnirah kena demam campak.


A little token from orang yang duduk kat Teras Jernang ;)

Konon-konon kat LONDON!

Ali masa belum ada gigi :)

Kelisaku yang kemek dilanggar minah politeknik yang tak reti nak slowkan motor time sampai roundabout. Hampeh! Sehari sebelum puasa pulak tu. Aku yang nangis sebab kereta ni kereta abang ipar aku. Sampai sekarang masih tercedera :(


Ali the Chipmunk!

Sinar pagi yang cerah damai :)

Ali masa berusia 7 bulan :)

9 comments:

mudin001 said...

:)

Rozita said...

kereta kelisa tu apa khabo?
dah repair?

izinni said...

mudin,
bila due?

ree,
alhamdulillah sihat. rupa je kemek sikit. belum repair .. fulus tak cukup .. mau dalam 300+++. budak tu hilang terus. hampeh sungguh!

achik said...

lain betul muka Ali masa jadi chipmunk.. :D

izinni said...

kalau tengok muka dia pakai tudung pun lain sangat ... dah mcm muka nisaa' pun ada :)

akirasuri said...

Huhu.. Apsal Ali dah tak macam dulu.. Sori kak has, aritu kak has datang saya tak sempat nak layan sangat.. Heee~

izinni said...

akira,
awak pun ... dah makin besar, makin lain ler jadinya. takan sama je. hehehe .. lagipun dah botak kan.
takpe .. nama pun open house. takan nak ngadap akak je. no worries. akak ok je. kenyang makan .. hehehe ... sedappppp.

izinni said...
This comment has been removed by the author.
mudin001 said...

Akhir April, Insya Allah. :)