Friday, July 10, 2009

Alhamdulillah ... Syukur sangat-sangat ke hadratNya ...

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN / EXAMINATION RESULT


1. Bahagian Amali (Bidang) / Practical (Field) - 100%

i. Teks Umum / General Text - 15.00/ 16

ii. Teks Sains Sosial / Social Science Text - 13.00/ 16

iii. Teks Komunikasi Massa / Mass Communication Text - 14.50/ 16

iv. Teks Sains dan Teknologi / Science and Technology Text - 13.00/ 16

v. Teks Sastera Kreatif / Creative Text - 15.50/ 18

vi. Teks Undang-undang / Legal Text - 10.25/ 18

Jumlah / Total - 81.25 / 100


2. a. Teori / Theory - 16.50/ 25%

b. Tugasan Amali / Practical Assignment - 4.25 / 5%

c. Bahagian Amali (Bidang) / Practical (Field) - 56.88/ 70%

Jumlah Keseluruhan / Overall Total - 78 / 100%


Jumlah Keseluruhan / Overall Total : 78%

Gred / Grade : Kepujian/ Good


*******************************************************************************

Ada ke dikalangan kawan-kawan aku yang baik hati serta budiman yang nak belanja aku makan ayam golek? heheheheh

Walaupun kurang 6 markah untuk dapat keputusan Excellent/Cemerlang, tapi aku bersyukur sangat-sangat sebab lulus. Markah aku rupanya lebih kurang sama dengan budak-budak yang baru lepas habis U. Ok la kan for a person who has left school almost 15 years ago. Not bad huh?! huhuhuhuhu ....

On serius note, kalau korang, sedara-mara, kawan-kawan atau company korang yang perlukan khidmat penterjemah sambilan, boleh email aku ya - izinnisa@gmail.com. Harga, insyaAllah boleh dirundingkan. Dulu tak berani nak promote diri, sekarang aku all out la. hehehehe

CEPAT! Mana pulut kuning dengan ayam golek aku! kekekkekekeke...

Macam ni la aku dok sengeh-sengeh dari malam tadi sejak dapat results ...kan Ali kan kan kan ...

11 comments:

Pa'chik said...

waa... tania tania... okei dah tu...


tapi... patutnya la... memandangkan nak ajor sains ngan met lam base mayu balik... kena la lebih banyak buku yang diterjemah... kan kan.... tekan la geng jahat tu supaya banyak buku-buku ilmiah yang diterjemah...


barula budak melayu buleh pandai...
:P

achik said...

tahniah2.. :D

izinni said...

pa'chik,
acih acih. okey banyak dah tu. hehehhe

memang betul la tu. kita tengok la apa tindakan depa lepas ni. hehehe

tahniah je ke? mana ayam golek aku? :P

achik,
terima kasih achik. nak ayam golek satu! hahahahahha

akirasuri said...

Tahniah! Ahaks! Nanti dah kaya jangan lupa den ek! :D

izinni said...

akira,
tahniah je? mana ayam golek dengan pulut kuning? hehehhhe

Thanks dear.

Kaya? hahahahahahahhahaaha ...buat lawak pluto ke amenda ni? :P hehhehehe

khairyn said...

ok apa kata ko ambik tender terjemah balik buku matematik ngan sains tu. Boleh buat duit apa..
kot nanti nak tukar balik silibus tu dlm bahasa inggeris, ko tukar balik.

Bijak tak kepala kotak aku?

Rozita said...

aku tk dapat ler nak belanja ko ayam golek izinni..

tapi sekalung tahniah dr aku..ikhlas..istimewa utk insan yg gigih & sabar mcm ko

moga berjaya & impian akan tercapai..insya-allah :)

ńĕĕń said...

Salam...

Alhamdulilah, tahniah. Semoga berjaya dlm apa jua yang diusahakan, insya Allah.

Komen Tun M psl PPSMI, betul ke kebanyakan ilmu dalam BI? Rasanya bercampur2 kot, cthnya bidang teknologi kebanyakannya Jepun & Jerman yang banyak menguasainya... nak beri alasan tu biarlah betul kan...

DeeN said...

Kak, TAHNIAH, TAHNIAH! Kagum tengok result tuh!

Pulut kuning ngan ayam golek? Er... susah nak carik tuh. Hahahahaha!! Apapon all the best, kak.

Pa'chik said...

ko ni nak ayam golek ngan pulut kuning nih... macam jin penunggu bukit laaaa... kikiki... :P

kingbinjai said...

ha ha demand! tahniah tahniah