Tuesday, August 21, 2007

? ...

Kenapa aku kehabisan modal untuk menulis di sini?
Walaupun banyak benda dan perkara yang terjadi di sekeliling?
Biarpun aku punya waktu kelapangan untuk menulis?
Adakah ini tandanya akan berakhirnya satu lagi blog?

hehehehehhehehe ....

bosan la weiiii!! tulunggggggg ....

hehehhehehe ngengong sat!!

Nota kecik-kenot:
Tulis merapu macam ni pun buleh jadi entri! hahahhaha

11 comments:

Pa'chik said...

standard la tu... kekke...bila malas atau tak tau nak tulis, buleh la cerita pasal malas ngan cerita yang ko tak tau nak tulis apa.. kekekek..

esok last dei eh?

izinni said...

ya pa'chik. esok last day. banyak benda plak jadi dah hari2 terakhir ni. hehehhehe .. drama sungguh!

khairyn said...

nenong nenong...

erk bantuan akan disampaikan tidak lama lagi. akan dibuat satu proses membasuh minda dan kotak hitam empat segi yang terkehel tengkok mungkin akan menjadi hak milik sementara kau.

Sabar ek.

achik said...

uish.. harap2 jgn la berakhir lagi.. huhu..

mudin001 said...

uih... janganlah ditamatkan hayat blog ini. Hidup dan mati itukan kerja Tuhan.

Kamu last day hari ini ya? Mesti seronok! Aku pun dah ada keputusan, tunggu pengumuman di tempat Tok Mudin selalu berkecek-kecek :)

akirasuri said...

kak has!
dah nak bercuti lebih panjang ek :)
huhu tentera-tentera besh la..
kapitan ada kat umah buleh masak besh besh..

oh oh..
esok last day..
tak dan la nak cet ngan kak has..
besok ada deting..
hahak..

jaga diri ek..

kingbinjai said...

samalah! ha ha ha ha tapi aku takde la sampei nak tuutp blog hehehhee

izinni said...

khairyn,
YEA!!!!! kalau aku terima job offer tu aku nak demand satu laptop. so aku akan pulangkan semula harta hang tu kat along ek ek.

achik,
insyaAllah tak tutup kot ... paling cikai pun naik sawang ngan lumut je. hehehe

najmudin,
InsyaAllah. akan diusahakan untuk tak robohkan rumah ni.

ya. hari ni 22 August 2007. Hari akhir. Hari berkemas. Hari mengangkut kotak. huhuhuhu

waaahh! akan aku singgah ke sana nanti.

cik ati,
kalau larat masak besh la. kalau tak larat makan nasi dengan telur mata kerbau je la! hehehehe

eh! masih boleh sembang lagi sampai 8hb sept, insyaAllah. masa anak2 tak kacau la. hehehe

kingbinjai,
tak. tak tutup, insyaAllah. bior bersawang je. hehehehe

Pa'chik said...

oit, petang karang, merdeka la ko ye... selamat kembali menyurirumah.

izinni said...

oit .. aku plan nak mendeka lepas zohor! hahahaha .. anak2 aku dah over-excited tu. hehehhe

Azhar Ahmad said...

Huhuhu pesallah buk zzi jadi ngeng nih.... Hummm apa kata buk izzi lari-lari setempat.. Ok tak? Nguahahhahahah