Thursday, February 07, 2008

Alhamdulillah ... syukur pada ALLAH

Dah balik ..... 9 jam je kat hospital serdang tu. Kira tak sempat jamah makanan free gomen. Lepas melahirkan pagi semalam ... which was right on expected date ;) (sangat punctual baby ni), petangnya sebelum maghrib dah balik rumah. Tak boleh nak bercerita panjang ... insyaAllah bila berkelapangan akan cuba update. Errr ... nama belum ada lagi untuk putera yang sorang ni ... yang matanya sangat sepet ... hmmmm tak pelik pun ... hehehehe ... gene ibu dia sangat dominan!

Anyway thanks pada doa2 dan ucap tahniah kalian. Ibu beranak 5 ni sangat2 menghargai.

errr .. pa'chik ... teruskan bermimpi ek! hehehehe ...

15 comments:

Pa'chik said...

hahah... tahniah weh... semuga anaknya jadik pejuang Islam kelak..

aku.. belum tido lagi lah... hahaha...

kingbinjai said...

wah tahniah tahniah

wan said...

Tahniah... alhamdulillah semua berjalan lancar.

Selamat berpantang ek

sangdiva said...

tahniah kawanku atas kelahiran hero yang baru ini. Alhamdullilah semuanya selamat. Patutla aku try call tadi hp off. Has, kenal Nadzim tak from HB? Dia meninggal kelmarin (Feb 7,2008)

acciaccatura said...

shukur Alhamdulillah, lega dengar berita ni. Tahniah izinni. take care!

So'od said...

tahniah kak has..:)

hayad said...

wah, tahniah. lama tak jenguk sini. tgk2 dah ada baby baru :)

zwitterion said...

Alhamdulillah, tahniah..baby baru..mesti best.:)

azahygcomel said...

kak has, tahniah utk akak sekeluarga!

Rynn Cowbra said...

wah!

rynn dpt adek baru. hahak!

tahniah,kak has.

sonoknyew dpt baby.

mudin001 said...

Tahniah! Sebulan lebih muda dari Alya lah usia dia :)

blackpurple @ jowopinter said...

Syukur alhamdulillah. Tahniah!

achik said...

tahniah sekali lagi kak izinni.. oh2 anak akak selang2 kan.. lelaki, perempuan, lelaki, perempuan, lelaki.. :)

Mak Su said...

tahniah.... semoga ibu dan anak sihat sejahtera

kemat said...

tahniah....