Sunday, March 22, 2009

Aku Cuti ...

Aku bercuti sementara sebab talian maya telah dipotong. hahahahhahaa ...

tu laa .. asyik bertenet je. Fulus tak masuk lagi untuk bayar line ... ekekekkee ... ni pun kat CC. Bising sungguh anak-anak cina dok main game kat sebelah aku ni. huhuhuhu ...

Nota kecik-kenot:
Pa'chik jangan jahat tau .. jaga kubur tu bebaik .. nanti hantu semua keluar. ni dah nak perhimpunan agung badut-badut sarkas .. hahahahha

9 comments:

Pa'chik said...

coti ke? ingat dari ari tu lagi coti... :P

acciaccatura said...

saya dah habis cuti dah. hari ni start kerja.

kingbinjai said...

ha ha ha tergelak baca nota kaki tu

Anonymous said...

順傑,GMP代工,打錠
台北搬家公司哪間較好?台北搬家公司的搬家流程
台北搬家公司,台北搬家公司
徵信社服務優良,絕不亂搞!
台北市搬家公司,台北縣搬家公司
貨運公司搬貨都有固定價格
統一發票對獎每月26號要對獎的
室內設計公司通常都把家設計的很美!
客人來做耶!


真煩

13may said...

heheh ehheh ehheh

blogger tegar :P

Pa'chik said...

wehhh... cepat la citer pasal pablik hiyering tuh....

Rynn Cowbra said...

selamat bcuti2an,kak has!
*da seminggu pon cuti.haha!

kat cc mmg gitu.
bising naik bnanah tinge.

ńĕĕń said...

Salam...

Selamat Ulang Tahun Yg Ke 3 Nisaa', semoga menjadi anak yang soleha, yang berbakti kepada ibu ayah & keluarga... Ibu masak apa utk birthday Nisaa' hari ni?

Rozita said...

meroyan kalu tak bertenet ni izi..