Friday, April 03, 2009

Tiga

Wandepet, wandepet tami datang
menamtu anak mepati yang keshushahan
tami tak beshar dan tami tak kuat
bila betejeshama
semua jadi mudah
yeaaaa .. wandepet .. yeaaaaaa ...

Wandepet ... menamtu anak mepati yang tershangkut di hidung mekmek ...

wandepet, wandepet ali datang
menamtu ichak yang keshushahan
ali tak beshar dan ali tak kuat
bila ali makan ali jadi tuat
yeaaaa ali qoed yeaaaa .....

Nisaa' sudah 3 tahun kelmarin. Sangat pandai bercakap. "Ichak ni pandai cakap kan." Itulah kata-kata dia setiap kali lepas bercakap itu dan ini. Semoga anak ibu jadi anak solehah. Aminn ...

Nota kecik-kenot:
Seronok jugak parking tepi jalan pastu bertenet guna servis wifi restoran mamak kat tepi ni. hehehhehe ...

9 comments:

Rozita said...

heheh kanak2 suka sgt tengok wonder pet nih..meski pun sudah berulang2 kali di tayang bende yg sama

Pa'chik said...

ishhh... wandepet lagi... kikiki...
bila nak cerita pasal selcat lawan jarah kecik weh??? ke ko tak gi??

achik said...

hepi belated besday Ichak.. :D

mudin001 said...

wonderpet? ya, aku suka mesej dan semangatnya. tidak besar, tidak kuat. yang penting kerjasama.

orang-orang PAS kena ada semangat wonderpet.

:)

Selamat hari lahir Nisaa'.

acciaccatura said...

HAppy Birthday Nisaa! semoga menjadi anak solehah, inshaAllah.

IdzaRis79 said...

bukan saja anak sy yg umo 4 thn,
nenek dia, mak sedara dia umo 40thn pun galak bebeno tgk wonderpets...

DeeN said...

Salam kak Has, apa kabo?
Hehe..masuk sini musti nyanyi lagu tema wondetepet neh. hahahaa..

Wahhh! Nisaa dah bosar panjang. Tak lama lagi jadik sparring partner memasak kat dapur la kak has yer.. ;)

kingbinjai said...

amin

13may said...

apa yang penting...kerjasama :D