Thursday, April 30, 2009

Sepetang di Putrajaya ...

... menonton pertunjukan belon antarabangsa ... serta sessi memanjat tiang.















8 comments:

Rozita said...

happy je bebudak tu semua ye..
yg kecik tu pun..bukan main lg..
tak letih ke?

Pa'chik said...

apa tak naik belon tu weh....


errr... pasal beduh tuh... kikikiki... bukan seme orang suke dia kat sini... geng pemuda pisi tu... memang dikenali sebagai.. geng-geng nyombong... berlagak je... semua nya amek geng-geng dia je laa....

ala... nulis... semua buleh nyamar... kikiki...

izinni said...

ree,
kitaorang keluar rumah dalam pukul 5pm. ada kat sana tunggu belon2 tu naik sampai 6.30. ramai kat sepanjang jambatan tu .. angin kuat so tak terasa sangat bahang panas. but it was fun for the kids :)

pa'chik,
gila mahal la weiii ... RM500 sekali naik untuk satu bakul tu. kalau aku kaya, MUNGKIN aku naik. ehehehhe

itulah orang cakap kan ... iman tidak diwarisi. tawadduk pun tidak diwarisi. humbleness pun tidak diwarisi.
aku kesian kat tok guru. anak dia tak fikir panjang sebelum buat sesuatu. dia sebagai anak .. sudah tentu yang paling rapat dengan tok guru banding dengan 'mee2 celup' tu ... so kalau dia berhemah dan takde hasad dengki, patutnya dia duduk bincang elok2 dengan tok guru tentang apa yang dia risaukan tu. bukan gini caranya ... pastu bangga pulak tu. isyyy ...

mudin001 said...

oh, ada kat situ juga rupanya. apsal dok atas jambatan saja. tak masuk dekat?

izinni said...

mudin,
sampai pun dah pukul 5 lebih. memang ingat nak masuk dekat tapi kereta banyak, parking susah. lagi mudah kat jambatan. parking tepi je :)

izinni said...

ohhh dan senang nak control kanak2 5 orang tu. kalau masuk dekat ... takut depa hilang dalam keramaian. ekekkee

ńĕĕń said...

Salam...

bestkan bila dapat bawa bebudak ni jejalan... wpun penat tp bila tengok dia org happy, kita pun boleh rasa happy gak...

suka tengok Ali, mcm tengah fikirkan masalah negara jer gayanya...

awal thn 90an dulu ada gak kat JB ni belon panas tu... masa tu bawalah anak2 sedara, bila ada yang menegur, bawa adik2 ke?... ye kan jer lah kan... pada hal masa tu terjerit2 bebudak tu panggil 'Ucu, Ucu...'.

Pa'chik said...

err... tapi kan... memang ada satu yang serupa ngan tg... tapi yang tu... dia tak kasik masuk politik...