Tuesday, June 26, 2007

bla bla bla .....

bla bla bla .. hehehehehe ... kekekekkeke....bla bla bla bla ..... hehehhehee

"You tau tak. My husband tak berapa sukalah resipi yang I masak hari tu."

"Eh. Kenapa? Husband I suka sangat."

"Bukan setakat husband I je. Anak-anak I pun tak berapa suka. Untung you dapat husband tak cerewet makan. Husband I susah sikit. Sampai anak-anak pun terikut-ikut."

"Iya ke. Eh. You tak keje ke hari ni?"

"Tak. I saja ambil cuti sehari. Nak rehatlah. My maid cuti sehari semalam. Semua keje I buat sendiri. Penat sungguh. Hari ni I nak pamper diri I."

"Kenapa your maid ambil cuti tengah-tengah weekdays?"

"Dia kan nak balik next month. Nak uruskan banyak benda katanya. I bagi je la."

"Abis you dah ada pengganti ke?"

"I pun tengah pening kepala ni. Nantilah I suruh my husband tolong tanya-tanyakan."

bla bla bla bla bla bla .... hehehehehe.... bla bla bla bla ... kikkikkikkik ...

Dimanakah mereka asyik bersembang hingga tidak ingat dunia dan keadaan sekeliling?

A) Tepi tembok depan rumah
B) Tepi kereta distesen minyak
C) Tepi pagar belakang rumah sambil sidai kain
D) Tepi sinki dalam tandas

E) Tepi counter cashier dekat restoran mamak

16 comments:

zwitterion said...

saya teka D..hehe

Mr penyubiru said...

tepi kain!

tyrexia said...

jawapannya C)...

*mak mak selalu bersembg time jemur baju...

hehehe

acciaccatura said...

saya yakin dengan jawapan tyrexia. jawapannya C. keputusan muktamad. tapi saya masih nak guna panggilan hayat sebab nak tanya tu masakan apa izinni?

Pa'chik said...

EEEEEEEEE

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

-saya pusing encik halim....

-500 ringgit!

-bagi saya huruf C untuk Cina!

Pa'chik said...

orang dulu kalau sidai kain, mesti berkemban... kain batik kat atas kepala.

Iman Mawaddah said...
This comment has been removed by the author.
Iman Mawaddah said...

D..saya yakin D jawapannya ekkekeke

kemat said...

saya juga nak jawab C... sulu ader gak sembang2 ngan awek kat sebelah umah bujang kami masa dia sidai kain..kami cuma sidai tuala jer..hehe

kingbinjai said...

saya nak gunakan talian hayat saya yang pertama

mudin001 said...

D

Achik_Sufi said...

mengikut keadaan, waktu dan ayat2 perbualan tue...achik teka C,betul x...?

akirasuri said...

DDDD

DDD lagi...
dan D jugak :D

izinni said...

tahniah pada semua yang menjawab .. hehehehe .. jawapannya akan saya beri sebentar lagi!

So'od said...

jawapannya B!
betul neh B!
saya jwb B!
dgr la neh, B weh!
hoi hoi, B lah!
adeh..
selalu lambat..
huhuh..