Friday, June 22, 2007

Malas

Hari ni hari malas sedunia. Nak main gambor je. Gambar-gambar ni semua diambil dalam tempoh 2 tahun lepas. So boleh agaklah macamana rupa yang nombor 4, Nisaa' Az-Zahraa. Lebih kurang je .. hehehhee

Zinnirah : DAHHHHHHHH

Syabil Iman & Muhammad Irfan

Syabil, Irfan + Zinnirah

BAAAA ..CHAKKKKK!




Syabil: Semua dinasour makan montot kawan dia ....


Syabil : "Ngapalaaa ibu tak bagi sabin terjun kolam ni .."

Syabil: "Syokkknyaaaaa dapat main tinga abang .."

27 comments:

akirasuri said...

he he he.
comelnya :D
gambo ibunya masa kecik kecik mana :D
si sepet semuanya :D

Pa'chik said...

ini entri kala malas neh.. haha...

apa cerita balak sungai durian weh?

Mak Su said...

comelnyer anak-anak pengarang jantung ibunya.

blackpurple said...

Cute lagi mengiutkan...!

Si B*ntang said...

Si bintang tiba mentaburkan stardust

somelnyew adek2ku ini.

hiks!

gambo ibu mane?

So'od said...

kak has, nak kiknep syabil buleh? buat teman main dinosor :D

Azhar Ahmad said...

Alahai comelnya... Bilala saya da anak nihhhh....

acciaccatura said...

alhamdulillah, comel-comel belaka.
hmm..betul jugak ye, asik tunjuk gambar makanan je selama ni!

hei izinni! my word verification this time is 'qerok'!!! hee.. kelakarnye!

kingbinjai said...

comel

Iman Mawaddah said...

Cute miutnya. Irfan dan Zinnirah ada iras wajah yang sama. Syabil lain sikit. Agak2 ikut siapa ya?

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

hehe..suka gmbr baaa chakkkk! tu... comel2 jer sumer...

tyrexia said...

Haha...

alahai... anak-anak masa depan...
inesen sungguh... comel..

achik said...

comel2nya.. :)

khairyn said...

Semoga keluarga kau terus bahagia. Amiinn.

Dapat je duit extra pi beli kamera cepat2. Aku tau tangan ko gatal dah nak ngambik gambar anak2 ko

izinni said...

akira san,
gambo ibunya masa kecik kena selongkar lemari ler. mana tak sepet, semua ikut gen ibu depa. hehehe

pa'chik,
apsal ko gelak?
balak sungai durian? hehehe .. husam kata dia tak tau cerita. buleh? :P hahahaha

Mak Su,
salam bertandang. nanti saya ke rumah mak su ya. :)
memang depa bersarang dalam hati ibu depa ni :)

blackie,
errr bila lagi turn kamu dengan sas? hahaha .. jangan tunggu lama2 ek.

ryn,
gambo ibu? P&C .... hehehehe

izinni said...

Am,
Oooo .. hang nak kidnap yang mata bulat tu ek? hang sepet2 hang taknak ek? hehehehe
sekarang tak main dinasour dah ... dia main kereta F1 je :D

Azhar,
Nikah cepat! pastu produce banyak2 .. hahahaha

accia,
alhamdulillah juga. 'qerok'? hahahahah ... nasib tak 'garuk'.

king,
bila nak tambah? :D

iman,
Masa Irfan dan Zinnirah lahir, muka sama. Saya cakap kat ayah depa .. "kenapa muka Zinnirah sama dengan Irfan?" heheheh
Sampai sekarang rupa Syabil macam tu. tak berubah langsung. Syabil cakap muka dia sama dengan ibu sebab dia 'baby' ibu :)

aZaH,
depa pun nak celen 'kecomelan' cik azah. hehehhe

izinni said...

tyrexia,
semoga keinesenan depa tidak dicemari bila dah besar nanti.

achik,
CEPAT NIKAH! hehhehee

khairyn,
AMIINN ....
Tau takpe. hehehhe. Tengah kumpul duit ni. dapat yang murah sikit pun takpe. ralat sangat sebab tak buleh nak snap gambor nisaa'. hang mesti nak nengok muka dia camana sekarang kan. buleh aku emel kat hang.

13may said...

keh keh keh.....

izinni said...

ah may,
apsal hang terkeh keh keh?

Pa'chik said...

cakap ngan husam.. tak tau... hantar la budak sheih tu pegi... jangan dok bela sangat orang yang nak cari harta tu... si penyelak kain... dan si hartawan dari kedah..

izinni said...

hahahaha .. malas la aku nak cakap dengan husam. moody! takde masa nak layan orang angin ni. bior penyelak kain kipas dia. ekekkeke

pB said...

Gambar kandid mcm ni yang mahal harganyer ...

izinni said...

pb,
dalam semua2 tu ... gambar second-last yang syabil dan zinnirah dari belakang merenung ke arah kolam mandi tu ... bukan saya yang snap. Irfan yang tangkap :)

Pa'chik said...

bukan dia gaduh ke ngan penyelak kain tu... hari tu dia tolak orang tu sampai nak tersembam...

izinni said...

hahahaha .. lantak ler depa tu. malas aku nak amik tau .. hehehehe .. kalau depa bertumbuk sampai masuk sungai kelantan tu lain citer laa .. buleh buat story. hahahaha

bang_gugar said...

salam,

gambo last tu..

syabil: "abang nak tau tak?.. gambo kita ni masuk Blog nanti.."

(",)

zwitterion said...

cumelnya mereka2 itu..:)