Friday, July 13, 2007

Teka shaya shapa?


"Haiyoooo .."

"Nanak ..."

"Tuuu .. Meowwww ..."
"Cakkkk ..."

"Hiiiiiii ...."

34 comments:

Pa'chik said...

ni anak samurai mana neh?

mudin001 said...

hehheH!

Iman Mawaddah said...

Nisa' Azzahra..betul ke eja ni. Wah dah beli camera dah ya.

acciaccatura said...

anak awak ke izinni? cho me nya!!

kemat said...

permata hati kamu ker nie

Sastri said...

comelnyaaaaa....

blackpurple said...

Wah! bertoncet rambutnya.

akirasuri said...

ha ha ha.
macam saya cakap kat kak has malam tadi.
muka nisaa macam muka saya masa kichik2..huhuhu..sungguh!!

kingbinjai said...

hiiiiiiii!

Si B*ntang said...

adekah ini zinnirah beberapa tahun yang lalu?

comelnyer adek shaye neh ;))

cam kakak die jekk.hoho!

Mak Su said...

shapa kamu? shapa? ada rambut secotet kat atas kepala....

izinni said...

pa'chik,
anak samurai boleh, anak oshin pun boleh, anak bleach pun boleh. hehehehe

najmudin,
hehheH ada makna tu! kekekkee

iman,
Nisaa' Az-Zahraa :)
shoot guna handycam opis, pastu mintak tolong video editor kat opis ni capture pakai edius :D
takde rezeki nak beli camere lagi. hehehehe

accia,
ya. anak saya. yang no. 4 :)

kemat,
ya. permata hati kami sekeluarga :)

Sas,
kawin cepat! berapa lama laaa blackie awak tu nak tunggu. hehehhehe

blackie,
toncet itu untuk menyerlahkan keperempuanannya :D

akira san,
errrr muka sama takpe .. perangai??? mintaklahhh kemuliaan cik ati tak melekat sama dengan nisaa'.

king,
hiiiiiiii ada makna jugak ni .. macam mudin! hahahaha

izinni said...

ryn,
bukan zinnirah. ini adik zinnirah .. Nisaa' :)

Mak Su,
shaya nisaa'. shaya tak shuka cotet kat kepala tapi ibu suka cotet sebab rambut shaya panjang mashuk mata. :D

Pa'chik said...

kalau anak bleach... nanti ko tunggu sampai episod yang ada watak nell, kalau dalam manga di episod >250... kehkehkeh...

izinni said...

errr masalahnya aku tak follow bleach la. yang kat tv3 tu malam sangat .. tak kuasa aku nak tunggu. hehehehe

nell tu ada toncet gak ke?

ADIEJIN said...

syaya anak murid uncle Jin...ahakss..

Salam..terjun sini from pB punya blog.

izinni said...

adiejin,
salam kembali.
terjun la selalu-selalu ya.

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

cutenyerrrr.... rasa nak geget2 jer... ehh..silapp..rasa nak cubet2 jer...hehehe...

izinni said...

azah,
cubet laa .. jangan sampai lebam udah. kalau lebam, errrr .. aku pulas hidung hang! hehehhehe

achik said...

chomelnya... oh2 kalu x toncet mmg buleh kompius tuh.. hehe :D

khairyn said...

fuh! sejibik syabil gitu hahaha

Pa'chik said...

izi,
agak-agak.. hang nak beranak lagi dak? bagi aku la budak samurai neh... hehe...

nanti aku tunjukkan gambar nell tu.. takde la bertoncet...

izinni said...

achik,
ya ya. sebab itu ditoncetkan sebab selalu benor orang tanya lelaki ke pompuan .. padahal dah pakaikan baju warna pink. huhuhuhuhu

khairyn,
sudah abih jalan2 ke?
hehehehe sebab tu syabil cakap, nisaa' adik dia .. bukan adik abang dgn kakak. hehehehe
still ingat macamana ko tolong aku "brainstorming" time aku nak decide nama anak jepun ni? hehehehhe ... kalau aku ikutkan hang ... tak cukup kotak nak isi nama dia. hehehehehe

pa'chik,
ek eleh! hang ingat anak patung ke .. main bagi2 je. hehehehhe
ok ok .. aku tunggu nell.

akirasuri said...

huhu.
kak has. baek dia mulia macam cik ati dia ni dari mulia macam remaja-remaja dalam blog tirah tu. ho ho ho.

*saya yang selalu muda remaja!! wahahahaha*

akirasuri said...

oh!
kalau syabil tengok pic saya masa kicik yang macam muka nisaa' tu, agak-agak syabil nak mengaku tak saya ni makcik dia sorang jek. wahahahahaha.

pa'chik said...

oit oit,
ko klik sini!! sini!!!

tyrexia said...

alahai...

rasa cam nak cubit pipi... geram lah tgk budak-budak yg comel2 nih...

*nak dia bawak balik...

pB said...

Salam ...

sterek tu rambut dia..

siap toncang toncang..

anak pB , tak der sorang pun yang ghambut lurus..

semuanyer kerinting ...

13may said...

hehhe...pheeewiwiwiiwwiitttt!!!

bang_gugar said...

salam,

mcm pernah ku lihat..

tapi dimana ya??..

(",)

Pa'chik said...

bila nak bagi budak samurai ni kat aku wei? kekeke....
budak kecik.. dok ngan pa'chik ye...

izinni said...

akira san,
ya ya. baik tapi sangat2 blur? hahahahah
errr .. mungkin syabil ingat budak kecik tu yang tiru muka dia. hehehehe

pa'chik,
ya. dah nengok. tak sama laaaa :p

t-rex,
hang kena o-som dengan pa'chik. hahahaha

pB,
saya pulak suka sangat nengok budak rambut curly .. cam comel sangat.
nisaa' hujung rambut nisa tak straight .. ikal sikit :)

ahmay.
oit oit .. nak ngorat ek? :P

gug,
pelandok dua serupa kot.

pa'chik,
errrr ... hang kena o-som dengan tirah dulu. hehehehe

budak kecik tak nak pa'chik sebab tak hensem! hahahahaha

bang_gugar said...

salam,

mungkin la..

(",)

Pa'chik said...

budak kecik... mai dok ngan pa'chik meh.. kak tirah jahat.. jangan kawan ye budak kecik... kekekek...