Friday, May 25, 2007

Moonlighting

Bermula esok dan sepanjang minggu hadapan, aku akan "berkelana" ke negeri cik siti wan kembang sehingga 4hb Jun, 2007. Bukan untuk bercuti bersuka ria (errr buleh jugak ler terselit part ni bila ada masa .. heheh), tapi untuk bekerja. Mungkin ada kesempatan untuk berblog dan melawat sambil menitipkan komen. Jika tiada kesempatan, berjumpa semula minggu hadapan, insyaAllah.



Nota kecik-kenot: Rasa nak bercanda di pasiran pantai moonlighting la .. huhuhuhu

30 comments:

Pa'chik said...

izi, kalau nak pegi, PiSiBi tak beh, pegi pantai Pasir Belanda, dekat ngan PiSiBi gak.. lagi cantik.. ada shelei yang diuruskan oleh pasangan suami isteri keturunan belanda...

Pa'chik said...

http://www.pasirbelanda.com/

izinni said...

uikss .. aku gi keje la. hotel pun dah ada walaupun jenuh jugakla nak cari yang kosong.

nantila ada masa aku ajak cik abe gi pantai tu. anak2 aku musti seronok. aku takut aku stuck dalam bilik hotel je buat keje .. huhuhuhu

izinni said...

bye bye kawan-kawan ....

acciaccatura said...

jangan lupa ambil gambar untuk kami!

Si B*ntang said...

mahu pemeli potret ya,kak izinni !

khairyn said...

semoga anak2 kau gembira bercoti di Kelantan. Dok kat Perdana tu elok2 naaa...

pa'chik, tak moh pi jumpa ibu wartawan ka? Buleh kenal sapa dia disebalik izinni tu.

Pa'chik said...

ahh.. perdana... belenket dia tu.. miang la.. berapa ratus tahun sekali basuh ntah. pijat pun ada.

khairyn,
haha.. dia sibuk tu.. taknak kacau la...

Achik_Sufi said...

jalan jalan cari makan...

cuti-cuti malaysia....

bang_gugar said...

salam,

semoga selamat pergi dan kembali..

budu bawak sekali nnti..

hehehehe

(",)

kingbinjai said...

selamat berbelanja

CerminDiri said...

salam kehidupan,

negeri cik siti wan kembang,tanah yang masih belum dijejaki sehingga kini.

akirasuri said...

boleh pergi deting dengan pokcik la ek :D

selamat berpergian ;)

tyrexia said...

huhu.. time cuti ni sy stuck pulak dekat umah sedangkan adik-adik dan emak berjumba-jumba (baca: bergumbira) di langkawi...

ni kak pulak gi kelantan... uwaa...
(takkn xleh sambil menyelam minum air?)

psstt, takde can ke terserempak di tempt sy praktikal 4 jun nnt?

BaYu SenJa said...

ait. ada temubualngan pa'chik ka?!
kim salam kat oghe kelate deh :)

Selamta bertugas.. selamat pergi dan kembali.. huhuhu

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

duk kat perdana ker? ekon byk rosak :))
hotel tu tak bes :(

gi PCB nnt minom coconut shake tepi pantai tau...shedapnyer....

13may said...

selamat selamat:)

kingbinjai said...

apsal asik buh gambar makanna ni?

So'od said...

kak has.. sy masih benapas! :)

blackpurple said...

Selamat 'berkelana'. Tak singgah sempadan? :)

achik said...

selamat berpergian.. :)

zwitterion said...

moga berjumpa lagi..insyaAllah

izinni said...

YEAYYYYYY!!!! sat naaa .. karang reply komen2 korang .. hehehhee

achik said...

oh2 dah balik.. welkambek ;)

Pa'chik said...

sat apa.. dah pukui tiga dah ni..

Sastri said...

selamat pergi dan selamat kembali... nampak menarik betul lasagne tu...

Azhar Ahmad said...

Huhuhuhuhi lasagna kegemaranku!!!

izinni said...

huhuhuhu .... sorry pokcik ... gi jelajah rumah orang dulu tadi. esok2 la na.

btw ... belum balik lagi. ada kat putik. wireless kat sini tip top. heppiiiiiii ....

Pa'chik said...

apa guna wayeless tiptop... haha...

Pa'chik said...

oit... hapdet la.. apa keputusan pemilihan tu.