Wednesday, April 04, 2007

BODOH!

i saw this interesting footage at marina mahathir's blog and found it soooo funny. Nak share dengan korang semua. Moh gelakkan orang amerika! hahahahhaha



Nota kecik-kenot: hari ni kurang mood dan masa untuk menulis. banyak kerja :)

17 comments:

INDERA KENCANA said...

Ruginya tak dapat gelak.
PC saya takleh tengok YouTube.

mudin001 said...

hehehe... aku dah tengok video tu tadi... tergelak gila-gila... ingat nak letak dalam blog aku juga... tapi kamu dah letak.. tak apalah. hahaha!

akirasuri said...

ha ha ha.. seber kampus lemau..kena tunggu balik rumah baru boleh gelak :D

Pa'chik said...

aku dah tengok hari tu..

toni bler tu suami linda bler ye? hoho klasik..

izinni said...

ni aku nak buat generalisation. korang bayangkan .. kalau orang amerika bongok .. apatah lagi presiden dia tuh! hahahaha

kalau semua yang berkaitan israel depa kata islam, muslim ... maknanya depa semua fikir terrorist yang sebenar adalah orang yahudi. bongok!

Pa'chik said...

izi, ada sesuatu yang tiba-tiba melintangi pikiran aku....

memang klip tu pasal orang amareka kan, tapi bila kita kait dengan negara kita sama la dengan mereka yang pikir hanya dacing senget tu buleh bawak pembangunan.
tak sedar mereka dah kena tipu. mereka terlalu lama di dalam tempurung, tidak tau apa yang jadi kat donia luar.

Kalau disampaikan maklumat pun, mereka susah nak terima, sukar nak percaya. Walau hidup susah macam mana pun, mereka tetap nak dengan yang itu juga.

izinni said...

yup .. lebih2 lagi depa hanya baca dan tengok media perdana. dah disogok segala macam propaganda hari-hari.

aku berkira-kira nak buat random interview macam ni gak pada orang2 KL, sempena merdeka ni. mana tau respons depa mungkin lebih kurang sama ..

Pa'chik said...

orang kl saja ke?

kalau ada orang kl jawab ugama orang Israel Islam, ko tulung pelangkung dia untuk aku ye.. haha...

oit, ada kaver machap tak? kes samseng hindia pukul orang dap tu?

nanti la, aku ada satu pandangan yang rabun yang nak ditulis.. tapi tu la MUD tak datang, yang datang pun MUDin saja. terlebih pulak.

Azhar Ahmad said...

Hahhahahah.... erasan tak, americans always know about the rumors, the main story (even its false), an issue occur, and newspaper related knowledge... To talk more... They just a crap!

Adeh terbahasa inggeris plak....

Paling tak tahan

What is mosque? An animal....

So'od said...

puan reporter,

kalau nak buat survey cam nih utk org kita, tolong tanya "Siapa Bush?"

nak tengok berapa percent org kata "species khinzir".

13may said...

haahhahahahaha.....

errr...gelak apa nih???
takleh nak ushar la....

Iman Mawaddah said...

Hahaha..harap negara je maju. Tapi rakyatnya merapu. Tapi at least ok juga, dorang jawap dengan jujur sejujurnya. Berbanding dengan orang kita pandai cakap tapi habuk pun tadak. Orang sibuk cerita Islam..dia pun sibuk jugak. Biar bertudung jambul, berbaju jarang, berbelah kain janji Islam tetap di hati.

tyrexia said...

negara maju, rakyat bodoh.
hal2 luar tak tahu...
i hope m'sia x cmtu..

"Student kita tak boleh berfikir luar dr akademi fantasia"
-petikan dr lecturer sy yg memetiknya dr org ternama

bang_gugar : said...

salam,
haha haha, kuang kuang, hihi hihi..
tiba2 terasa ada lagi org lebih bodoh dari kaldai.. hehhee

(",)

kingbinjai said...

wahahaha bangang sungguh! and yet, they the one wh conquer the world.

betul ke aku eja conquer tu? ntah ha ha ha

sang diva said...

hehe kawan, jangan la pesimis sangat. rasanya kalau ditanya siapa Bush depa tau. tapi cuba tanya suruh baca rukun negara, mau tonggang langgang dibuatnya.

teringat aku interviwe TV3 buat dulu, suruh baca rukun negara nyaris dikatanya ada enam, tak ke jadi rukun iman ke tu.

izinni said...

div,
hehehehe .. kekadang can't help it. teringat temuramah tv3, ada yang tak tau kemerdekaan bila, yang ke berapa etc ...
bush tau la kot tapi other than that? macam ... latest tsunami kat mana?