Tuesday, April 15, 2008

Contengan...





Cubaan pertama menconteng guna hujung jari sebab tikus takde. Best gak ek .. heheheh ... buleh ketagih nih. huhuhuhu ....

Nota kecik-kenot:
Sepatutnya nak tayang gambar2 terbaru Irfan, Zinnirah, Syabil, Nisaa' dan Ali tapi ada teknikal problem. Kesemua gambar tak boleh upload kedalam komputer ni. Jadi terpaksa ikhtiar lain. Pada yang nak sangat nengok gambar depa terutama nisaa' dan ali, terpaksa la tunggu ya. hehehhehe .. kesulitan anda amat dikesali. Harap Maaf.

17 comments:

akirasuri said...

Woah! Cantik!!
Jari berseni jugak kak has ni..
:D

Pssstt.. saya nampak tulisan ali tu macam ati plak.. Hehek! :p

Erk! Bila boleh nengok pic budak-budak comel tu?
guer sudah penasaran sih..
Hehek!

akirasuri said...

lupa..

Psssttt.. jangan kasik pokcik nengok pic nisaa' tau kak has.. Hehek! *dengki*

mudin001 said...

Woo... ini rupanya kerja surirumah sepenuh masa. Hikhik :D

Pa'chik said...

ko pun terpengaruh ngan gaki nyonteng-nyonteng nih...

dah tengok la gaki... haha...

izinni said...

ati,
buleh la sikit2. dah bertahun x melukis. hehehe ...

esok insyaAllah gi umah abang ipar utk upload gambar dalam komputer dia. kalau sempat, boleh buat entri sekali.

tak abih sakat pa'chik .. siannnnn dia. ekekekek

najmudin,
sekali sekala apa laaa salahnya. penat wooo kerja hari2 tanpa cuti. hehehhee ...
lagipun bukan lama mana pun .. 15 min je ...

izinni said...

pa'chik,
terpengaruh yang bebaik takpe .. jangan terpengaruh menda2 tak bagus. hehehhe ..

kira terapi minda dan emosi jugak apa ...

nisaa' sekarang tak sama muka dia dengan gambar yang tocang satu tu tau .. dah makin comey .. hahahaha

akirasuri said...

*Datang untuk berpiket sambil pegang spanduk 'nak tengok pic kenit-kenit'*

Hehek!

He he he.. saya suka sakat pokcik sebab pokcik pun suka sakat saya..
Kekekeke! :))

izinni said...

hehehhe .. sakat sakat ada makna tuuuu ...hhahahahahha

*tak cukup sepanduk laaa .. tak cukup marhaen* kekeke

akirasuri said...

Wow! Ada makna ek.. Hahak! =))

Erk! Bawak banner kira marhaen ke tak? =))

*berpiket sambil mogok lapar dan haus selama 5 saat dekat blog kak has*

Keh keh keh!

zwitterion said...

sy tunggu nak tgk gambar budak2 kecik..:)

aini fatimah hassan said...

Salam...

tak sabar nak tengok gambar mereka tu... bebudak ni cute kan... ;)

achik said...

wah.. ceria sungguh lukisan tu.. ;)

x sabar nak tgk gambar anak2 akak.. ;D

khairyn said...

tangan seni aku dah keras

hunggah! hunggah!

lalala

CikguZue said...

tikus lari guna jari je, pun cantik la lukisan tu...
camne cara lukis kat pc yea?

so'od said...

matahari besar menyala = kegembiraan yg amat sgt

:p

Rynn Cowbra said...

comelnyer kak has melukes!

adesshh! terase cam nak melukes gak. hahak!

cepat2 sila tampal gambar tentera2 kak has!

yginsaf said...

wehh.. lawa tuh.. keep it up