Tuesday, April 22, 2008

Kelana...



Aku mahu berkelana membawa mindaku yang semakin rongak dan kelabu ....

13 comments:

aini fatimah hassan said...

Salam...

lawa lukisan ... saya suka melihat lukisan / gambar2, tp x pandai melukis pun... kat ofis ni (utk dept. kita org je) kalau ada apa2 majlis kerja sayalah utk mengambil gambar... kamera tak pernah tinggal kecualilah kalau ada yg pinjam...

nak berkelana ke mana?

achik said...

comel lukisan tu.. hehe.. ;p

akirasuri said...

Uit! Mau pi mana?
Nanti cheq skodeng na :D

Pa'chik said...

ko gi kelana jaya ke?

kemat said...

bawa hati yang lara atau cuba kejar mimpi semalam

izinni said...

aini,
memang seronok jadi camerawoman ni. tapi selalunya gambar sendiri takde la sebab sibuk shoot gambar orang lain je. hehhee

nak berehat.

achik,
lukisan orang lidi pun comel ke? hehehhee

akira san,
tak pi mana .. nak rehat dari blogging je. otak dah rongak nak fikir rapuan apa lagi .. hehehhe
errr ... skodeng ke tadi? hp tinggal dalam keta laaa ... hehehhe

pa'chik,
apa kelas gi kelana jaya. hehhehe .. aku merajuk ngan mu! hahahaha

kemat,
hati tak lara, cuma minda yang penat. mimpi tak perlu dikejar .. usaha pasti dapat :)

aini fatimah hassan said...

Salam...

berehat? tp jgnlah lelama lak... semoga kembali dgn idea2 yang lebih canggih... Yes!!!!!!

gambar sendiri mmg tak banyak, cuma sesekali jer, tu pun puas kena kutuk ngan kekwn sbb gaya ttp cam tu jer, tegak mengalahkan tiang.

Blog dah buat, tp lum lekat apa2.

izinni said...

aini,
insyaAllah :)

wahhh dah buat blog. nanti bagi address ya. boleh dijenguk2 ;)

CikguZue said...

takpe kalau nak rehat, rehatla dulu...

Mak Su said...

aku ada kawan rongak

mudin001 said...

minda pun boleh rongakkah? ingat gigi saja ma...

khairyn said...

Salam izinni.

haaa... macam tu lah kan nak masuk rumah orang, bagi salam. lepas tu macam ni...

Pada fikiran aku, camno ek minda boleh rongak? sat aku nak pk sat..

lepas tu... ok la. bye! dah tu nama aku keluar. Kan kan kan?

woit.. naper aku asyik geram jer ni.

sahabat sparringmu
kakakakaka (jap minda aku pun rongak kot ni?)

izinni said...

cikgu,
terima kasih kerana memahami :)

maksu,
aku pun ada .. nama dia 'aleeza kasim'. ayu, manis dan sopan. hehehhee

mudin,
minda bila dah diserang migraine boleh jadi rongak maaa ... tak buleh fikir apa dah! ehehhe

salam disahut ya khairyn,
hahahaha ... anon tu secret admirer hang .. nak muncul terang2 malu .. tu yang usik2 ganas. hhahhaha