Tuesday, October 14, 2008

Ali Qa'id ...



Gambar pertama Ali Qa'id guna laptop ni ... sorry blur sebab dia nak pandai lagi duduk diam time orang nak snap gambor dia. hehehhe

Askar-askar yang lain tak tau lagi ada feature ni, jadi belum snap gambor depa. Once dah tau, jawabnya asyik nak ambik gambor je la depa. hehehhee

9 comments:

pa'chik said...

dah meli leptok kompek baru ye...

izinni said...
This comment has been removed by the author.
Ali Qa'id said...

ya la pa'chik .. ibu ali gi kl tinggal ali kat umah dengan ayah .. sebab nak meli komuter baru.

tomei tak ali, pa'chik? :D oleh tak tawan dengan haikal tu?

akirasuri said...

Ali yang mantap! :D

ńĕĕń said...

Salam...

cutelah Ali Qa'id... lps ni boleh lah bergambar bebanyak lagi... ibu dah beli laptop baru kan...

khairyn said...

hahaha tak nak beli headphone plak ke? boleh ali ber-web cam ngan kawan dia kat glasgow hahahahaha

Tyra said...

-->xde kaitan dgn Ali yg comel :">

Kubur arwah mak kak kt USJ 22 eh? kalau cmtu.. same la.. hekhek...

Pa'chik said...

gambo pun satu je... mana lagi weh?

izinni said...

ati,
mantap ek ... hehehe ...

neen,
insyaAllah. mau penuh blog ni dgn gambar depa nanti. hehehe

khairyn,
errrr ... tak beli. dah ada. free! hehehe .. semalam asyikkkk dengor lagu. hahahaha ...

tyra,
ya. sama. cuma raya pertama takde kat sana sbb balik tapah road. klu mesti bertembung kita kan

pa'chik,
alahaiiii ... sabor ler wehhh ... pelan2. tak ke mana laptop ni. hehehe ..

errr ... sebenornya aku tau mu nak nengok gambor sapa .. hehehehe