Tuesday, October 14, 2008

Nisaa' Az-Zahraa



giliran saya pulakkkk ....

Ama caye Ichak Ta-tarra ...

16 comments:

ńĕĕń said...

Salam...

dah panjanglah rambut dia...

izinni said...

ohhh tu dah pendek sikit neen. sebelum raya dah potong 1 1/2 inci sebab banyak split ends. kira first hair cut sejak dicukur botak masa 2 bulan.

Anonymous said...

haha... dah besor budak ni.... tak beh aa...

aku ske budak kecik je... tunggu ali besor sikit ahh.. nanti aku mintak... ekekeke...

izinni said...

cheh .. jadi anon ler plak tetiba. hehehhe ...

abih ko ingat depa kecik macam tu je sepanjang hayat? apa daaaa ...

akirasuri said...

rasa mcm dh komeng..

haha! nisa panggil saya kakak.. waaa mudanya saya! :D

Pa'chik said...

takde ke yang kecik sepanjang masa eh? ekekkee...

-our- said...

lpas ni blog ni x sepi sgt le lg ek... leh lmba2 ngn khairyn. our kalu online check 2 blog ni dulu. kalu lapang aru post kat blos sndiri hehehehe

ńĕĕń said...

Salam...

nnt tengok email ye... nak tanya kat sini segan.... yer lah tu....

achik said...

dulu ikat toncet pokok kelapa.. skang ni dah rambut panjang.. ayunya Nisa'.. :D

Tyra said...

Muka Nisa' seakan-akan macam anak jiran sy... dia tu nakal sikit (lasak) tapi manja.. hehe..

mak saya mmg slalu kt al-falah... pergi kelas, dgr ceramah, tadarus dll. Kak has selalu nmpk eh? hehe... 'dekat' jgk kita ni eh?

akuatik said...

aku dulu masa kecik-kecik pun comel macam ni la...dah besar ni makin lawa pulok huhuhu

Anonymous said...

Salam kak,
Hehe comeinya diaa..
Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin. Sorilah kak, tak dan nak kemas 'blog'. Banyak sarang labah2nye yer kak? Hahaha..

NuradDeeN

Mak Su said...

ambik gamba lagu mana tu? ada feature canggih kat laptop ker?

(pindang pucuk ubi, ia ala2 gorengan, tapi guna santan so dia pekat2 skit dan bila masak lama, dia jadik ala2 kering, ala2 rendang skit)

zwitterion said...

sejak kecik sampai skang, rambut sy paras si Nisaa' tu je la..:)

izinni said...

ati,
heheheh ... macam depa dok panggil khairyn. muda sokmo.

Pa'chik,
ada kot ... kena sindrom pembantutan tumbesaran. :D

our,
nak lumba? hehhehe ... update ikut kesempatan masa je. ada masa, ada la .. kalau takde masa, tak boleh buat apa jugak. our sihat?
terima kasih la sebab rajin jenguk sini.

ńĕĕń,
sorry. sibuk sampai tak sempat nak check email semalam. baru je balas. jawapan ada kat email :)

achik,
sekarang dah tak nak ikat. ikat je dia bukak. lepas bebas macam tu la selalunya.

errr .. ayu ek? ramai cakap nisaa' saling tak tumpah ibu dia. hahahahhahaha ...

Tyra,
Nisaa' memang lasak. Maklumlah masa banyak habis dengan syabil. kekadang dah macam lelaki je kaedahnya. Nasib rambut tu panjang. Manja tu, memang manja. tak boleh berenggang dgn ibunya, melekat je.

saya jarang ke al-falah. lebih ke surau at-mutaqqun usj 13. mungkin dah selalu di area situ, sebab tu terbiasa dengan wajah bonda kamu. :)

izinni said...

akuatik,
huhuhu ... hang memang lawak ... ehh lawa. hehehhe

adDeen,
Salam kembali. Keluar jugak dari bertapa ek. hehehe .. sihat orang perlih?
salam lebaran maaf zahir batin jugak.
Sarang lebah banyak takpe ... jangan banyak cicak. hehehhe

Mak Su,
pakai webcam je maksu. pastu cheq jakun la guna semua frame yang ada kat application webcam tu. hehehhe .. tu yang ada love,love tu. ekekkeke ...

oooo ... rendang pucuk ubi. teman panggil tu, bukan pindang. memang sedap. kekadang guna cendawan busut .. adehhh lagi masyuk. huhuhu

zwit,
ohh tak pernah tukar pesen rambut la ek.
saya pulak, kalau tak ikat rambut rimas selalu. hehhee