Saturday, March 10, 2007

Aku suka tipu tau ...

"Bloggers are liars. They use all sort of ways to cheat others. From what I know, out of 10,000 unemployed bloggers, 8,000 are women.“Bloggers like to spread rumours, they don’t like national unity. Today our country has achievements because we are tolerant and compromising. Otherwise we will have civil war.“Malays will kill Chinese, Chinese will kill Malays, Indians will kill everybody else.”He asked people not to believe bloggers and gamble away Malaysia’s future because 50 years of Merdeka (Independence) takes a lot to achieve it.“We have to show to the people our positive attitude. If the world learns from us, there will peace and no civil war."

(Petikan terjemahan berita akhbar berbahasa cina yang disiarkan di blog Jalan Sudin)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
WOW!! Penipu rupanya aku ni! So korang yang baca blog bidan terjun aku ni .. jangan sesekali percaya apa yang aku tulis. SEMUAnya palsu belaka! hahahahahahah ...
by the way, pot tu hanya sebuah PERIUK! :-P

And Adnan was not even an elected-to-the-office Minister!! SETUPID! What's happening with Abdullah's cabinet staff?
One loves to unsheath the kris to show the whole world that Melayu is indeed a strong and no-nonsense race.
One likes to "Go To Hell!".
One said it's not wise not to allow men watch a women's only sports tournament.
One believes Malaysia can't survive without FTA and she clearly cannot live without AP.
One calls another stupid and the stupid one said sorry.
One alleged to have receive RM5million to free 3 criminals.
The latest One puts his foot in his mouth!

WHO'S NEXT?

But again, the father of all ONEs is the One who denied buying a jet plane and a yatch! DUH!!!

Disclaimer: My mistake. Maybe because I AM a liar. The-One-who-said-all-women-bloggers-are-unemployed-liars is actually an MP ... so he is an elected-to-the-office-minister. He's the MP of Putrajaya.:-P

13 comments:

Iman Mawaddah said...

Adakah aku juga seorang penipu??? konpius nehh

izinni said...

iman,
ko memang penipu! hahahahhaa

Pa'chik said...

ingat nak tulis dalam entri semalam tu, tapi, pasal malas tak jadik la. Tp ko dah tulis dulu pulak.

Iman Mawaddah said...

ya..aku juga penipu...seperti kau..kamu..dan mereka. Semuanya yang terlibat dengan dunia kotak adalah penipu...sekian terima kasih muehehehehe

izinni said...

pa'chik,
ko lelaki .. ko bukan penipu. melainkan ko sebenarnya seorang ma'chik yang menipu jadi lelaki yang guna nick "pa'chik"!

muahahahahahha

izinni said...

iman,

aku terima kasihmu dengan gembira yang palsu. kerana kasih ko beri itu tipu belaka! muahahahahahhaa

zwitterion said...

sila teruskan 'menipu"..hehe

akirasuri said...

ha ha ha saya juga penipu. serooooooooooooonoooooooookkkk jadi penipu ni!!!ha ha ha..

khairyn said...

and one is here who couldn't be bothered with what the other ones are doing back home hahahaha.

Teringat dulu baca article tentang satu sultan dengan kapal-kapalnya yang diberinama Breast, Nipple 1 and Nipple 2. Aku gelak sukahati.

Dari aku, yang menipu hahahaha

PayaKubor said...

menipu kerana kadang kala tulisan kita tak sependapat dengan mereka ke? Orang pernah bertanya kenapa aku letak nama penuh di blog aku. Jawapan aku, sebab aku bertanggungjawab dengan apa yang aku tulis.

Yang benar.
Penipu.

Nor Azhar said...

Saya juga penipu, saya sebenarnya, perempuan berkahwin yang tak bekerja, jadi bila jadi camtu, saya tipulah kamu bahawa saya seorang lelaki....


Nguahhaha, saya dah search over the net. U should see, around the world they keep talking about this. Check it out!

izinni said...

ahaks .. rakan sepenipuan sudah masuk! huhuhuhu

zwit,
Aku akan terus "menipu" korang .. silalah membaca dengan penuh khusyuk! eheehehe

akira,
heheheh memang seronoookkkkk jadi penipu ni ... errr tapi penat la! hahahhaha

khairyn,
sekarang memang ler hang tak peduli .. bila balik sini nanti terpaksa peduli .. macam aku ni la. cepat tangkap german muslim caucasian tu ... tak payah peduli lagi sampai bila-bila. hehhee

errr bukan ke orang yang obsessed dengan payudara itu adik kepada sultan negara jiran? heheheheh

izinni said...

paya,
ko cakap ko orang umno dalam blog ko. entah kenapa aku tau ko tak tipu. heheheh .. hanya yang bangkang je penipu. hehhehe

nor azhar,
lelaki atau wanita ... nick ko boleh ditafsirkan antara dua itu. Nor bt Azhar atau Nor Azhar bin Polan. hehehhe ...

aku rasa statement bodoh macam tu la yang akan lebih menjayakan Tahun Melawat Malaysia ni. akai suku sekupang!