Monday, March 19, 2007

Cat

Dah nak masuk sebulan aku ada rumah kat alam maya ni. Aku dah bosan dengan susun atur, perabot dan cat rumah aku ni. Jadi aku cat warna baru. Warna kegemaran Muhammad Irfan. Mana tau tak lama lagi aku akan tukar cat baru lagi. Bertuah suami aku sebab aku tak pernah bosan dengan apa yang dah ada kat rumah kitaorang. Kalau tak jenuh dia nak melayan .. hahahahhaa ...




Nota kecik-kenot: Aku teringin nak makan mee rebus power laaa ...

9 comments:

kemat said...

Baguslah rajin ubah suai rumah..nampak berseri2.. saya cukup malas nak ubah suai rumah alam maya nie, dan tak berani nak bereksprementasi dengan warna2 baru...

- izinni - said...

Kemat,

ubah suai rumah ni saya ok je .. senang klik sana klik sini. ubah suai umah betui idak ler teman .. badan penat berpeluh, fulus pun terbang.

zwitterion said...

rajin betui..hehe

kingbinjai said...

patutla bau kedai

izinni said...

zwit,
ini salah satu cara untuk menghilang kesyahduan di hati :)

king,
ngapa aku bau mee rebus?

Jiwa Rasa said...

Salam,

Jangan selalu sangat cat rumah. Nanti posmen keliru nak kenal rumah yang mana satu. Kawan-kawan pun boleh keliru...

Pa'chik said...

Pegi merayau lagi cari desain rumah yang lain. banyak lagi kat luar sana tu.

izinni said...

jiwa,
oooo ok nasihat kamu saya timbang-timbangkan. :)

pa'chik,
tu la .. yang ada ni macam tak berkembang je. nantilah kalau aku rajin window shopping ..

Azhar Ahmad said...

Papaun... tukar cat ke apa, makan yang Buk Izzi tunjukk tu... Yummy....